Blog
Yerinizden kalkmadan güvenilir cep telefonu tamiri için yeni adres Cepfix.com

Yerinizden kalkmadan güvenilir cep telefonu tamiri için yeni adres Cepfix.com

Duyurular 21 Nisan 2016 23:45

Kolay ve güvenilir cep telefonu tamiri servisi cepfix

Hayatımızın bir parçası haline gelen mobil cihazlar gün boyu elimizden düşmüyor. Ne kadar sağlam ve son teknoloji ürünü olsalar da onların da bozulma ihtimali var. Gözünüz gibi baktığınız telefonunuzun ekranı bir anda kırılabilir veya bozulabilir. Mobil cihazınız bozulduğunda güvenilir ve hızlı bir şekilde tamir ettirebileceğiniz bir yer arıyorsanız, Cepfix.com ile tanışma zamanı.

Akıllı telefon tamir servisi olan Cepfix, hızlı ve hayat kolaylaştırıcı yöntemleriyle telefonu bozulan kişilere pratik çözümler üretiyor. Telefonunuzun markası, modeli ve arıza nedenini belirtip 3 adımda tahmini fiyat alabildiğiniz Cepfix’te hızlı bir şekilde tamir işlemine başlamanız mümkün.

Siparişi verdiğiniz gün içinde kapınıza kadar gelip telefonunuzu elden alan Cepfix, tamir süresi boyunca sizi telefonsuz bırakmamak adına yedek telefon veriyor. Samsung Galaxy Ace 4 veya iPhone 4 modellerinden biri olan yedek telefonu, cihazınız tamir edilene kadar rahatça kullanabiliyorsunuz.

Cepfix, uzman ekipleri tarafından yapılan arıza tespiti sonrası onayınızla birlikte telefonunuzu tamir edip en kısa zamanda yepyeni haliyle size teslim ediyor. Bu süre zarfında hizmet numaranızı siteye girerek telefonunuzun tamir sürecini takip etme şansınız da var. Ayrıca sorularınız için 0850 532 0712’yi arayarak Cepfix müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Tamir işlemi bitip telefonunuzu teslim aldığınızda, kapıda ister kredi kartı ile ister nakit olarak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Cepfix’in bir diğer avantajı ise 6 ay parça garantisi sunması. Tamir işleminde telefonunuzun kamerası veya herhangi bir parçası değiştiğinde Cepfix, bu parça için 6 ay garanti veriyor.

Cepfix, telefonunuzda oluşabilecek bluetooth problemi, pilin şarj olmaması, cihazın açılmaması, hafıza kartı, Touch ID, kulaklık, yön sensörü, sim kart ve ses tuşu sorunu, yan buton bozukluğu, ekran ve kablosuz ağ sorunu, buton bozukluğu, şarj soketi arızası, dokunmatik cam kırığı gibi birçok arızaya çözüm buluyor. Eğer cep telefonu ekranınızda bir problem varsa, Cepfix.com’dancep telefonu ekran tamiri konusunda fiyat alıp Cep telefonu ekran fiyatları hakkında fikir edinebilirsiniz.

Cepfix’e üye olmak da son derece avantajlı. Siteye üye olduğunuzda adres bilgileriniz sisteme kaydedildiği için bir sonraki siparişinizde işlemlerinizi daha hızlı yapabiliyorsunuz. Ayrıca yapacağınız tüm siparişler seçmiş olduğunuz hesaba işleneceğinden geçmişe yönelik siparişlerinizi inceleme şansınız da oluyor.

Bozulan telefonunuzun kısa zamanda, pratik ve güvenilir bir şekilde onarılmasını istiyorsanız, yenilikçi cep telefonu tamiri şirketi olan Cepfix.com tam size göre. Cepfix.com’a girip telefonunuzun markası, modeli ve arıza nedeninden oluşan 3 kolay soruyu yanıtlayıp tahmini fiyat alarak cihazınızın tamir işlemine başlayabilirsiniz. Cep telefonu ekran tamiri ve benzeri birçok hizmet veren Cepfix hakkında bilgiye www.cepfix.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712