Blog
İnternette Gördüğünüz Videoları Nasıl Saniyeler İçerisinde Ücretsiz İndirebilirsiniz?

İnternette Gördüğünüz Videoları Nasıl Saniyeler İçerisinde Ücretsiz İndirebilirsiniz?

İpuçları 06 Ekim 2024 18:30

Tüm Sosyal Medya Platformlarında Gördüğünüz Videoları Nasıl İndirebilirsiniz? iOS ve Andorid'de Geçerli!

Instagram’da ya da X’te gördüğünüz bir videoyu özellikle iOS cihazlarda indirmek istediğinizde zorlanıyor musunuz? Yalnızca bir uygulama kullanarak istediğiniz videoyu platform fark etmeksizin saniyeler içinde indirebilirsiniz. İşte izlemeniz gereken adımlar;

Adım 1: Cep telefonunuza uygulama mağazanızdan ‘Blackhole Spliter’ isimli uygulamayı indirin.

Adım 2: İndirmek istediğiniz videoyu bulun ve video bağlantısını kopyalayın.

Adım 3: Uygulamayı açıp ortada bulunan siyah daire’ye dokunun. Ardından cihazınız kopyalama izni isteyecektir, buna izin verin.

İşte hepsi bu kadar!

Bu işlemleri yaptıktan sonra videonuz hem uygulama üzerine hem de galerinize otomatik olarak kaydedilecek. Dilerseniz bu özelliği uygulama arayüzünde ‘Videos’a tıklayıp sağ üstten kapatabilirsiniz. Aynı ekran üzerinde daha önce indirdiğiniz videoları da görebilirsiniz.

Uygulama, videonuzun görüntü kalitesinde bir kayıp yaşamadan indirmenizi sağlıyor ve bu sayede videoyu sosyal medya platformunda gördüğünüz kalitede indirebiliyorsunuz.

Uygulamayı yalnızca Instagram ve X değil TikTok ve benzeri video bağlantısını kopyalayabildiğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Saniyeler içerisinde kayıpsız video indirmenize olanak tanıyan uygulamayı kullanmak ise ücretsiz.

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712