Blog
Safaride Gezerken İstemediğiniz Öğeleri Gizleyebileceğinizi Biliyor Muydunuz?

Safaride Gezerken İstemediğiniz Öğeleri Gizleyebileceğinizi Biliyor Muydunuz?

iOS 30 Eylül 2024 02:15

Safari Tarayıcınızda Bir Sitede İstemediğiniz Öğeleri İki Basit Adımda Gizleyebilirsiniz

Apple, iOS 18 ile birlikte kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik birçok adım attı ve atmaya da devam ediyor. Safari'deki bu özellik de bunlardan yalnızca bir tanesi. Şirket gizlilik konusuna vurgu yaptığı etkinliğinde oldukça dikkat çekici özellikler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yeni iPhone 16 serisiyle birlikte kullanıcı karşısına çıkan teknoloji devi aynı zamanda iOS 18'i de tüm kullanıcılar için kullanıma sunmuş oldu. iPhone'larda artık daha fazla özelleştirme yapabilecek, eklenen yeni birçok özellikle birlikte cihazları daha verimli kullanabileceğiz. 

İPhone’unuzda Safari’de gezerken karşınıza görmek istemediğiniz reklamlar geldiği oluyor mu? Bir ekran görüntüsü alacağınızda sitenin çok kalabalık ve göz yorucu göründüğünü düşündüğünüz olmuştur. İşte iOS 18 ile birlikte gelen ‘Dikkat Dağıtıcı Öğeleri Gizle’ özelliği sayesinde görmek istemediğiniz her şeyi tek dokunuşta kaldırabilirsiniz. Bunu yapmak için;

Safari tarayıcınızda istediğiniz bir siteye girin. Ardından sol alttaki kutucuğa tıklayın. Buradan ‘Dikkat Dağıtıcı Öğeleri Gizle’ sekmesine dokunun.

Ardından site üzerinde silmek istediğiniz şeylere dokunun. Ardından sağ altta çıkan ‘Bitti’ seçeneğine dokunun.

İşte hepsi bu kadar.

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712