Blog
Instagram’a Sohbet Başlatmayı Kolaylaştıracak Yeni Bir Özellik Geliyor!

Instagram’a Sohbet Başlatmayı Kolaylaştıracak Yeni Bir Özellik Geliyor!

Duyurular 13 Mayıs 2024 13:45

Instagram'da Artık Mesaj Atmak Daha Kolay!

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, yeni bir mesajlaşma özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellik, kullanıcıların profillerinde arama çubuğuna benzer bir mesaj yazma alanı ile mesajlaşmayı daha kolay ve hızlı hale getirmeyi amaçlıyor.

Bağımsız geliştirici Alessandro Paluzzi tarafından keşfedilen bu yeni özellik, Instagram'ın en güncel sürümünde test ediliyor. Bir kullanıcının profiline girdiğinizde şu anda; "Takiptesin" ve "Mesaj" seçeneklerini görüyorsunuz. Yeni özellik ile birlikte bu seçenekler kaldırılarak yerine bir mesaj gönderme baloncuğu gelecek. Bu sayede kullanıcıya daha hızlı ve doğrudan mesaj atabileceksiniz.

,

Yeni özellik sadece metin mesajları ile sınırlı kalmayacak. Sohbet balonunun sol tarafında bulunan kamera simgesi ile fotoğraf ve video gönderimi de mümkün olacak. Bu sayede, anlık mesajlaşma ve paylaşım deneyimi daha da keyifli hale gelecek.

Meta, üzerinde çalıştığı bu yeni özellik hakkında herhangi bir resmi açıklama yapmadı. Bu nedenle özelliğin ne zaman kullanılabilir olacağı ve tüm kullanıcılara sunulup sunulmayacağı belirsizliğini koruyor. Tabii ki her yeni özellik gibi, bu özelliğin de geliştirilme aşamasında kalıp, kullanıcılarla buluşmadan önce iptal olma ihtimali de var.

Özelliğin kullanıcılar tarafından nasıl bir tepki alacağı merak konusuyken Meta’nın bu adımı uygulamayı daha ileriye mi yoksa olduğundan daha geriye mi götürecek bekleyip göreceğiz.

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712