Blog
youtube-video-indir-kapak

Youtube Video İndirme İşlemi Telefonlarda Nasıl Yapılır?

İpuçları 07 Mart 2019 12:15

Çevrimdışı olsanız dahi Youtube videolarını telefonunuza indirerek izleyebilirsiniz. Bu yazıda Youtube videolarının telefona nasıl indirileceğine dair en kolay iki yöntemi bulabilirsiniz.

Youtube, dünyanın en büyük video paylaşım sitesi ve Türkiye’de de milyonlarca kullanıcısı var. Özellikle işe ve okula giderken yolda uzun vakit geçiren kullanıcılar, yolculuklarını eğlenceli hale getirmek için Youtube videolarını tercih ediyorlar. Ancak kullanıcılar bu videoları mobil veri üzerinden izlemek için hem internet paketlerinin kotalarını harcıyor hem de metro gibi hücresel verinin çekmediğini yerlerde Youtube’a erişim sağlayamıyorlar. Çevrimdışı durumda Youtube’dan video izlemek için bu videoları telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Bu yazıda telefonlara Youtube videolarını indirmenin en kolay iki yöntemini açıklayacağız.

Youtube Go

Andorid cihazlar için Youtube videolarını telefona indirmenin en kolay yolu, Google Play Store’da bulunan YoutubeGo uygulaması. YoutubeGo’yu indirdikten sonra istediğiniz videoyu uygulama içerisinde arayıp kolayca indirebilirsiniz. Ayrıca indirmek istediğiniz videonun kalitesini seçebilir ve telefonunuzun hafızasında ne kadar yer kaplayacağını videoyu indirmeden önce görebilirsiniz. Aşağıdaki görselde YoutubeGo ile video indirmek yapmanız gereken işlemleri görebilirsiniz.

YoutubeGo ugulamasını bu linkte bulabilirsiniz.

Uygulama kullanmadan Youtube’dan telefona video indirme

Youtube videolarını herhangi bir uygulama kullanmadan, web tarayıcınız aracılığıyla da telefonunuza indirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken Youtube uygulamanızda indirmek istediğiniz videoyu açtıktan sonra altta bulunan “Paylaş” butonuna dokunmanız ve açılan pencerede bulunan “Bağlantıyı kopyala” butonunu seçmenizdir. Bunu yaptığınızda ekranınızda “Kopyalandı” iletisi görünür.

Kopyaladığınız linki video dönüştürücü sitelerin (örneğin bu, bu veya bu) sizi yönlendirdikleri alanlarına yapıştırıp indirmek istediğiniz videoyu mp4 formatında indirebilirsiniz.

Apple kullanıcıları, Youtube’dan telefonlarına video indirmek için yukarıda bahsettiğimiz 2. yöntemi kullanabilir, maalesef YoutubeGo henüz App Store’da bulunmuyor. Ancak Android kullanıcıları için YoutubeGo uygulamasını öneririz. Hem kullanımı oldukça kolay hem de indirmek istediğiniz videonun kalitesi ve boyutunu seçebiliyorsunuz.

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712