Blog
iPhone’da profesyonel kamera deneyimi

iPhone’da profesyonel kamera deneyimi

iOS 06 Eylül 2015 14:15

Akıllı telefonların kameraları her geçen gün daha iyi özelliklerde karşımıza çıkıyor. Hatta bazı modellerin kameralarının profesyonel fotoğraf makinelerinden aşağı kalır yanı yok. Ancak henüz hiçbiri film kamerası ayarında değil.

Akıllı telefonların kameraları her geçen gün daha iyi özelliklerde karşımıza çıkıyor. Hatta bazı modellerin kameralarının profesyonel fotoğraf makinelerinden aşağı kalır yanı yok. Ancak henüz hiçbiri film kamerası ayarında değil. Bu durumda lens üreten firmalar boş durmayıp yenilikçi projeler üretiyor. Olloclip Studio ile Lumenati CS1’i buna örnek gösterebiliriz. Bu iki araçla iPhone’u profesyonel bir fotoğraf makinesine dönüştürmek mümkün. iPhone’unuzda film kamerası kalitesini yakalamak istiyorsanız, bu iki ürünle tanışın;

Olloclip Studio
Dünyaca ünlü lens markası Olloclip, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için tasarladığı kit ile iPhone’ u profesyonel bir stüdyoya dönüştürüyor.

Olloclip Studio adıyla bilinen kit, kullanıcıların fotoğraf çekerken ihtiyaç duyabileceği birçok ekipmanı bir arada barındırıyor. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinde kullanılabilen bu kit ile telefonunuzla farklı modlarda çekim yapabilmeniz mümkün. Üzerinde bulunan yuvalara profesyonel mikrofon ve flaş takılabildiği gibi, ek modül olarak kamera ve onlu grup Led’den oluşan mini aydınlatma eklenebiliyor.

 

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712