Blog
iPhone telefonlarda kullanılan 5 farklı ve faydalı uygulama

iPhone telefonlarda kullanılan 5 farklı ve faydalı uygulama

İpuçları 21 Nisan 2016 23:45

İşinize yarayabilecek uygulamalar

iPhone cep telefonları kendi içerisinde başlı başına bir dünya. Kullandığı işletim sisteminden uygulamalarına kadar kendine has birçok özelliği var. Sadece kendi markası adı altında üretilen cihazlarla entegre olabilen iPhone cep telefonları, dışarıdan yüklenebilecek uygulamalar açısından da bir hayli zengin. Her gün bir yenisi çıkan iPhone uygulamaları arasında seçim yapmakta zorlanıyorsanız, işte size sunacağımız beş adet faydalı uygulama;

20160824164415_iPhone%20telefonlarda%20kullan%C4%B1lan%205%20farkl%C4%B1%20ve%20faydal%C4%B1%20ugulama-replay.jpg

1. Replay

 Bu uygulama yaklaşık 3 milyon iPhone kullanıcısı tarafından tercih edilen özel bir video düzenleme uygulaması. Replay sayesinde, çektiğiniz videoları istediğiniz şekilde, kolayca düzenleyebiliyorsunuz. Milyonlarca insan yanılıyor olamaz, uygulamayı hala indirmediyseniz acele edin.

2. Pocketguitar

 Bu uygulama iPhone işletim sistemine uygun bir uygulama. Adından da anlaşılacağı gibi cep gitar uygulaması. Bu uygulama ile iPhone cep telefonunuzda adeta küçücük bir gitar taşıyorsunuz. Telefonu gitar şeklinde tuttuğunuzda artık çalmaya hazırsınız. Müzik çalmak en büyük hobiniz ise, bu uygulama iPhone’unuzda mutlaka bulunmalı. Yer ve zaman sıkıntısı olmadan cep gitarınızla harikalar yaratabilirsiniz.

3. Thunderspace:

 Bu uygulama ile iPhone size huzuru yaşatıyor. Şehirlerde, kargaşanın içerisinde, doğadan ve doğanın sunduğu huzurdan uzak bir hayat yaşıyoruz hepimiz. Yoğun stres altında iken iPhone thunderspace sayesinde huzura kavuşuyoruz. Oldukça basit ancak kaliteli bir ara yüze sahip olan uygulama bize doğanın sunduğu en güzel sesleri birebir orijinallikte sunuyor. Yağmur ve gök gürültüsü sesleri ile bizi olduğumuz ortamdan uzaklaştıran iPhone cep telefonları, sahip olduğu kaliteyi bu uygulama ile bir kez daha kanıtlamış oluyor. Çünkü bu uygulama doğa seslerini kaydetme konusunda ödüllü bir uzman tarafından hazırlanmış.

20160824164535_iPhone%20telefonlarda%20kullan%C4%B1lan%205%20farkl%C4%B1%20ve%20faydal%C4%B1%20ugulama-thunderspace.jpg

4. iHandy Level Free:

 Bir telefon için oldukça enteresan ve düşünüldüğünde aslında oldukça gerekli bir uygulama ihandy level free. Bu bir su terazisi uygulaması. iPhone cep telefonunuza yerleştirilmiş bir su terazisi. Gündelik hayat içerisinde, özellikle düzen ve simetriye özen gösteren ve önem verenlerin iPhonelerında olması gereken değişik bir uygulama. Uygulamayı açtığınızda ve telefonu yan tuttuğunuzda tam ortada bir su terazisi görüyorsunuz.Doğruluğunu ve açılarını ölçmek istediğiniz yüzeye telefonunuzu tıpkı bir su terazisi gibi koyduğunuzda, oldukça teknolojik ölçümler yapıyor.

5. Bitaksi: 

iPhone cep telefonları için son derece faydalı bir uygulama. Şu an sadece İstanbul’da kullanılabilen uygulama bir tuşla, en hızlı şekilde, taksiyi kapınıza kadar getiriyor. Bu uygulama iPhone ve iPad kullanıcıları için düzenlenmiş ve tamamen ücretsiz bir uygulama. Tek bir dokunuş ile size en yakın taksiyi çağırabiliyor ve gideceğiniz mesafeyi uygulama üzerinden hesaplayabiliyorsunuz. Ayrıca bu uygulama ile bindiğiniz taksi için puanlama yaparak memnuniyet durumunuzu iletebiliyorsunuz. Takside unuttuğunuz bir eşyanız olduğunda, müşteri hizmetlerinden kayıp eşyanızın bulunmasını talep edebiliyorsunuz. Kısacası gönül rahatlığı ile kendinizi son derece güvende hissederek bu uygulamayı kullanabiliyorsunuz.

iPhone’unuzda herhangi bir problem olmadığı sürece bu uygulamaları keyifle kullanabilirsiniz. Ancak internete bağlanma sorunu, uygulamayı indirememe, buton bozukluğu gibi durumlarda bu uygulamaları kullanmanız güçleşir. Bu noktada iyi bir iPhone tamir servisi kaçınılmaz olur. Oturduğunuz yerden cep telefonu tamiri kolaylığı sunan Cepfix bu anlamda en büyük yardımcınız olabilir. Bozulan akıllı telefonlarınıza hızlı ve etkili bir çözüm bulan Cepfix’de, Apple, Samsung, HTC, Sony gibi birçok marka akıllı telefonu kolayca tamir ettirebilir, hatta tamir süresince Cepfix’in sunduğu yedek telefonu kullanabilirsiniz. Bundan böyle iPhone’nunuz bozulduğunda iPhone tamiri için düşüneceğiniz ilk adres Cepfix olacak.

 
 
 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712