Blog
iPhone için en iyi hava durumu uygulamaları

iPhone için en iyi hava durumu uygulamaları

iOS 21 Nisan 2016 23:45

Hava durumunu takip etmek istiyorsanız mutlaka indirmeniz gereken uygulamalar

Akıllı telefonlar, son yıllarda sadece arama yaptığımız cihazlar olmaktan çıktı. Artık onlarla kitap okuyabiliyor, not alabiliyor, fotoğraf çekip müzik dinleyebiliyoruz. Ayrıca yeri geldiğinde hava tahminlerini de kontrol edebilmemiz mümkün.

Son yıllarda küresel ısınmanın etkisi ile hava sıcaklıkları, eski düzenini kaybetti. Artık yağmurlu bir gecede uyuyup, sabah uyandığımızda güneşli bir gün ile karşılaşabiliyoruz. Bu nedenlerden dolayı düzenli olarak hava tahminlerini kontrol etmemiz gerekiyor.

Popüler telefon iPhone için de onlarca hava durumu uygulaması var. Ancak bu uygulamalardan kimileri yeterince iyi tahminler yapamıyor ya da istediğimiz özellikleri sunamayabiliyor. Bu yazımızda iPhone için en iyi hava durumu uygulamalarını sıralayacağız.

AccuWeather

En popüler hava tahmini kaynaklarından olan AccuWeather’in hava tahmini uygulaması ile anlık olarak en doğru hava tahminlerini görebilirsiniz. 15 gün ileriye kadar gelecek hava tahminlerini gösteren Accuweather uygulamasını, iOS 8 ve üzeri sürümler ile çalışan iPhone modellerinde ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Uygulama ayrıca Apple Watch desteğine de sahip.

The Weather Channel

Yine Apple Watch desteğine sahip olan The Weather Channel uygulaması, 10 gün ileriye dönük hava tahminlerini gösterebiliyor. Bildirim yönüyle de başarılı olan uygulama, ani hava değişimlerini kısa süre içerisinde bildiriyor. Kolay kullanılabilen The Weather Channel uygulamasını, iOS 7 ve üzeri sürümler ile çalışan iPhone modellerine ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yahoo Weather

Apple tarafından 2013 yılında en iyi tasarımlı uygulama olarak seçilen Yahoo Weather, gerçekten görsel açıdan en başarılı ve kullanımı kolay uygulama. 5 ve 10 günlük hava tahminlerini doğru şekilde gösteren Yahoo Weather, yine diğer uygulamalar gibi Apple Watch desteğine sahip. Yahoo Weather uygulamasını, iOS 7 ve üzeri sürümlerle çalışan iPhone modellerine yükleyebilirsiniz.

Weather Live

iPhone ana ekranında hava derecesini gösteren Weather Live uygulaması, kullanımı kolay bir arayüz sunuyor. Hava tahmini yönüyle de başarılı olan uygulama iOS 6 ve üzeri sürümler ile çalışan iPhone modellerine, ücretsiz olarak yüklenebiliyor.

Weather Underground

Apple Watch desteği, interaktif radar ağı, kullanımı kolay arayüz özellikleri ile dikkat çeken Weather Underground uygulaması, hava tahminlerini en doğru bildiren uygulamalardan biri. Uygulamayı iOS 8 ve üzeri sürümler ile çalışan iPhone modellerine yükleyebilirsiniz.

iPhone’unuzda herhangi bir problem olduğunda, kolay ve pratik bir şekilde tamir ettireceğiniz bir yer arıyorsanız Cepfix’i deneyebilirsiniz. Oturduğunuz yerden cep telefonu tamiri kolaylığı sunan Cepfix’de ekran sorunu, kendiliğinden açılıp kapanma, buton bozukluğu, kameranın çalışmaması, hafıza kartı, Touch ID, kablosuz ağ sorunu gibi birçok arızaya çözüm bulabilirsiniz. iPhone tamiri,Samsung cep telefonu tamiri gibi her marka akıllı telefon tamiri için Cepfix.com sizi bekliyor.

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712