Blog
Android Telefon Görünüşünü Değiştiren 5 Launcher

Android Telefonunuzun Görünüşünü Değiştiren 5 Muhteşem Launcher

İpuçları 15 Haziran 2016 14:30

Sizler için beğendiğimiz 5 Android Launcher'ı listeledik

Android ile iOS’nin temel farklarından biri de Google’ın işletim sisteminin, telefonunuzun son pikseline kadar kişiselleştirebilmenize olanak sağlaması. Bu kişiselleştirme sadece arkaplanı değiştirmekten ibaret değil. Renkler, simgeler ve hatta işletim sisteminin menü düzenini bile değiştirmek mümkün.

1. Arrow

Microsoft-Arrow-Launcher-Full-Apk.jpg

Arrow, Microsoft çalışanları tarafından üretilmiş bir uygulama. Tahmin edebileceğiniz gibi bu uygulama kullanılınca, Android telefonunuza bir Windows hissiyatı veriyor. Microsoft Office ve Bing linkleri telefonun orta ve üst kısımlarında bulunuyor.

Arrow özellikleri ile sadece Microsoft taraftarlarına hitap etmiyor. En çok kullandığınız uygulamalar tek bir sayfada önünüze sunuluyor. En son kullandığınız dosyalar, resimler veya mesajlara kısa yol mevcut.

2. Nova

Nova.jpg

Nova, en eski ve en popüler kişiselleştirme uygulamalarından biri. Nova ile uygulamalarınızın konumundan ekranı kaydırma efektlerine kadar özelleştirmeler yapabilirsiniz. Ayrıca Nova’yı paralı yükseltirseniz daha bir çok ekstra kişiselleştirme seçeneğine sahip olabilirsiniz.

Nova’yı indirdikten sonra, ilk bakışta değişiklikleri fark etmeyebilirsiniz. Fakat, ayarlara girip biraz kurcalarsanız yapabileceğiniz değişiklikleri beğeneceksiniz.Bu değişiklikler arasında telefonunuzun gözünüzü yormaması için mavi işığı kısan gece modu bile var.

3. Apex

Apex-beta.jpg

Diğer bir başka kişiselleştirme uygulaması Apex, sunduğu özelliklerden çok kullanım kolaylığıyla öne çıkıyor. Apex, diğer temalara göre daha sade menüsüyle sizi yormadan kişiselleştirme sağlayabiliyor. Bütün bu sadeliğe ramen Apex’in sunduğu değişiklikler, bu uygulamanın başarılı olmasını sağlamış.

4. ZenUI

Asus_ZenFone2-Software-Lock_Home_Screen.jpg

ZenUI, aslında Asus’un kendi Android telefonlarına fabrika ayarlarında uyguladığı tema, fakat Google Play Store’dan ücretsiz olarak bütün Android telefonlara indirilebilir. ZenUI’nin dikkat çeken özelliği, hızlı ve düzenli olması. Bu temayı kullanırken birbiriyle ilişkili uygulamaları gruplayıp, aynı dosyaya atabiliyorsunuz.

ZenUI’de yapabileceğiniz değişkliklerden bazıları ise şöyle: uygulama simgelerinin boyutları ve düzenini değiştirme, yazı karakterleri ve rengini değiştirme. ZenUI, belki herkese hitap etmese de çoğu Android kullanıcılarını tatmin edebileceğe benziyor.

5.Aviate

aviate-launcher-screenshots-3.jpg

Yahoo’nun geliştirdiği kullanıcıya özel launcher ugulaması Aviatei kullanıcısın kullanım şekline göre düzenleniyor. En iyi launcher deneyimini unmak üzere çok profesyonel şeklilde geliştirilen uygulamai başarılı görünüm ve kullanım sunan en iyi launcher uygulamalarından biri.

 

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712