Blog
iPhone için en iyi fotoğraf uygulamaları

iPhone için en iyi fotoğraf uygulamaları

iOS 21 Nisan 2016 23:45

iPhone için iTunes’ta onlarca fotoğraf düzenleme uygulaması bulunuyor. Bu uygulamalardan bazıları çok faydalı özellikler sunarken, bazıları pek kullanışlı olmuyor. Peki, iPhone için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları hangileri?

iPhone-fotograf-uygulamasi
iPhone için iTunes’ta onlarca fotoğraf düzenleme uygulaması bulunuyor. Bu uygulamalardan bazıları çok faydalı özellikler sunarken, bazıları pek kullanışlı olmuyor. Peki, iPhone için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları hangileri?

Bu yazımızda iPhone için en iyi, kullanımı kolay, gelişmiş özellikler sunan uygulamalarını sıralıyoruz. İşte iPhone, iPad ve iPod Touch modellerinde kullanabileceğiniz en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları.

Afterlight

iPhone için en başarılı fotoğraf düzenlenleme uygulamalarından olan Afterlight, gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor. Uygulama, içerisinde yer alan filtreler, efektler, araçlar ve çok daha çeşitli düzenleme özellikleri ile dikkat çekiyor.

iOS 6.0 ve üzeri bulunan iPhone, iPad ve iPod Touch modellerinde kullanabileceğiniz Afterlight uygulamasını, 1,99 TL karşılığında, aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ederek satın alabilirsiniz.

Afterlight uygulamasını indirmek için tıklayın.

Snapseed

Google’ın geliştirmeye devam ettiği ve hem iPhone, hem de Android’de kullanılabilen Snapseed uygulaması, gelişmiş yapısı ve sunduğu efektler ile dikkat çekiyor.

Kullanımı öğrenildikten sonra çok profesyonel ayarlamaların yapabileceği Snapseed uygulamasını, iOS 8.0 ve üzeri sürümlerin olduğu iPhone, iPad ve iPod Touch modellerinde ücretsiz olarak indirip kullanılabilirsiniz.

Snapseed uygulamasını indirmek için tıklayın.

20160825124152_iphone%20i%C3%A7in%20en%20iyi%20fotograf%20uygulamalar%C4%B1-snapseed.jpg

VSCO Cam


Bir fotoğraf düzenleme uygulamasından fazlası olan VSCO Cam ile, fotoğraf çekebilir, çektiğiniz fotoğrafları düzenleyebilir ve düzenlediğiniz fotoğrafları kolaylıkla paylaşabilirsiniz.

iOS 8.0 ve üzeri sürümlerin yer aldığı iPhone ve iPad modellerine kullanabileceğiniz VSCO Cam uygulamasını, tamamen ücretsiz olarak cihazınıza yükleyip kullanabilirsiniz.

VSCO Cam uygulamasını indirmek için tıklayın.

Facetune


Lightricks tarafından geliştirilen ve en iyi kullanıcı deneyimini sunan Facetune uygulamasını, en iyi rötuşları yapmak için kullanabilirsiniz.  Diğer pek çok ücretli fotoğraf düzenleme uygulamasına kıyasla biraz daha yüksek fiyatla satın alınabilen Facetune, iOS 6.0 ve üzeri sürümlerin yer aldığı iPhone ve iPad modellerinde kullanılabiliyor. Facetune uygulamasını, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla 8,49 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Facetune uygulamasını indirmek için tıklayın.

20160825124242_iphone%20i%C3%A7in%20en%20iyi%20fotograf%20uygulamalar%C4%B1-facetune.jpg

Aviary


iPhone ve Android’de kullanılabilen Aviary uygulaması, Photoshop geliştiricisi olan Adobe tarafından başarıyla geliştirilmeye devam ediyor.
Çok sayıda efekt, sticker, çerçeve, filtre ve daha fazla araç ile desteklenen Aviary uygulaması, iOS 7.0 ve üzeri sürümlerin yüklü olduğu iPhone, iPad ve iPod Touch modellerine ücretsiz olarak yüklenebiliyor.

Aviary uygulamasını indirmek için tıklayın.

iPhone’unuzda herhangi bir problem olmadığı takdirde bu uygulamaları kolayca, keyifle kullanabilirsiniz. Ancak internete bağlanma sorunu, uygulamayı indirememe, buton bozukluğu ve benzeri arızalarda bu uygulamaları kullanmanız zorlaşır. Bu durumda iyi bir servise ihtiyaç duyarsınız. Yerinizden kalmadan cep telefonu tamiri hizmeti sunan Cepfix bu anlamda en büyük yardımcınız olabilir. Bozulan akıllı telefonlarınıza hızlı ve etkili bir çözüm bulan Cepfix’de Apple, Samsung, HTC, Sony gibi birçok marka akıllı telefonu kolayca tamir ettirebilir, hata tamir süresinde Cepfix’in sunduğu yedek telefonu kullanabilirsiniz. iPhone ekran tamiri, Samsung tamiri ve daha birçok akıllı telefon tamiri için Cepfix.com’u ziyaret edin.

 
 
 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712