Blog
Samsung cep telefonu almak için 4 neden

Samsung cep telefonu almak için 4 neden

İpuçları 21 Nisan 2016 23:45

Samsung akıllı telefonlarının öne çıkan özellikleri

Cep telefon kullanımı aldı başını gidiyor. Kullanan kişilerde yaş aralığı öyle ilerledi ki, altı yaşındaki bir çocuktan, yaşlı bir nineye kadar herkesin elinde bir cep telefonu görmek artık mümkün. Çocuklar oyun amaçlı, gençler internet, sohbet ve eğlence amaçlı, orta yaş grupları araştırma ve sosyal paylaşım amaçlı, daha ileri yaş grupları ise sadece iletişim amaçlı kullanıyorlar.

Eğer yeni bir cep telefonu almayı planlıyorsanız, sektörün öncü markalarının modelleri arasından seçim yapmanız önemli bir ayrıntı. Samsung markası bunlardan biri. Elektronik ürün piyasasında oldukça büyük bir paya sahip olan Samsung, her tür cihazda markası sayesinde tercih sebebi olabiliyor. Yani yeni bir cep telefonu alırken, hangi markayı alacağınızı değil, Samsung markasının hangi modelini alacağınızı belirlemeniz işinizi bir adım daha kolaylaştırıyor. Peki, neden Samsung marka cep telefonu almalısınız? İşte bunun için size oldukça geçerli 4 neden;

1. Menü dizaynı: Aldığınız cep telefonunda, karşınıza çıkan menünün kolay anlaşılır ve kullanılır olması son derece önemli. Zira kullanımını çözemediğiniz bir cep telefonu size keyiften çok sıkıntı verecektir. Menüyü çözmek isterken yapacağınız hatalarda cabası olacaktır. Yanlış yapılan ve bir türlü sonlandırılamayan aramalar, yanlış kişilere yanlışlıkla gönderilen mesajlar gibi.

Samsung içerik konusunda oldukça düzenli bir menüye sahip. Normal bir cep telefonundan tutun da, en son model akıllı telefona kadar her üründe bu durum hep ön planda tutulmuş. Aynı cihazı 70 yaşındaki bir teyzenin de, 15 yaşındaki bir erkek çocuğunun da kullandığı düşünülerek hareket edilmiş ve oldukça başarılı bir sonuç ortaya çıkmış.

2. Hız: Samsung marka cep telefonları, hız konusunda ileri düzeyde bir işlemciye sahip. Hız, akıllı telefon kullanan kişilerin özellikle aradığı bir nitelik. Sürekli takılan ve tutukluk yapan veya menü değişimlerinde yavaş ilerleyen modeller hiçbir zaman tercih edilmiyor. Samsung modellerinde bu tür bir sorunla karşılaşılmadığı gibi, hız konusunda rakiplerinden açık ara önde gidiyor.

3. Kamera Özellikleri: Bir telefonun belki de en çok kullanılan özelliklerinden biri kameralar. Sosyal medyada yapılan fotoğraf paylaşım çılgınlıkları bunun en güzel göstergesi. Özellikle selfie akımından sonra, telefonla çekim yapmanın sonu gelmiyor. Kamera kalitesine önem veren kullanıcılar ise hiç düşünmeden Samsung modellerine yöneliyor. En kaliteli fotoğraf makinesi pikselleri ile yarışan Samsung telefon kameraları bu ihtiyaca en iyi cevabı veriyor.

4. Görüntü Kalitesi: Akıllı telefonlar artık telefon olmaktan çok hayatımızın bir parçası haline geldiler. Kullandığımız bilgisayarlar, izlediğimiz televizyonlar artık tek bir noktada birleştiler. Burada ki tek fark ise, bir bilgisayar ve bir televizyonda yakalanan görüntü kalitesine bir cep telefonu ile ulaşabilmekte. Samsung cep telefonları, sahip oldukları ekran özellikleri ile kullanıcılarına bu keyfi sağlıyor.

Gelişmiş özellikleri ve rahat kullanımı ile tercih edilen Samsung cep telefonları dayanıklı oluşuyla da ön planda. Her ne kadar dayanıklı olsalar da onların da bozulma ihtimali söz konusu. Bu durumda akıllı telefon tamiri için iyi ve güvenilir bir servis bilmeniz yararınıza oluyor. Yenilikçi akıllı telefon tamiri servisi olan Cepfix, bu anlamda sizi yalnız bırakmıyor. 3 adımda tahmini fiyat alıp onarım işlemine geçebileceğiniz Cepfix’de Samsung, Apple, Nokia, HTC ve daha birçok marka akılı telefonun tamiri yapılabiliyor. Hızlı ve pratik bir hizmet sunan Cepfix’in en güzel yanı ise telefonunuzu evinizden alması ve onarım süresi boyunca size yedek telefon vermesi. Bundan böyle mobil cihazınızda herhangi bir sorun olduğunda Cepfix ilk tercihiniz olabilir.

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712