Blog
LG akıllı telefon almak için 6 neden

LG akıllı telefon almak için 6 neden

İpuçları 21 Nisan 2016 23:45

LG akıllı telefonların farklılaştıran özellikleri

LG marka akıllı telefonlar yeni neslin yükselen trendi olarak karşımıza çıkıyor. Son derece sade ve şık tasarımları ile göz dolduran modeller, kullanıcılara sunulan özellikler ile de bağlılık yaratıyor. Akıllı telefonların geldiği noktada markanın sunduğu farklı ve üst seviye özellikler tercih nedeni oluyor. LG, elektronik eşyalarda göstermiş olduğu başarıyı akıllı telefonlarda da devam ettiriyor. Yeniliklere öncülük ediyor ve gitgide büyüyen bir müşteri kitlesine sahip. LG marka akıllı telefonları kullanan kişilere ‘ Neden LG? ‘ diye sorduğunuzda bunun için geçerli birçok açıklama yapılıyor.

1.Yenilikçi duruşu
Öncelikle LG akıllı telefonlar birçok yenilikçi özellik ile donatılmış durumda. Her çıkan yeni model, piyasadaki modelleri ve kendi bünyesindeki bir önceki modeli geride bırakacak şekilde üretiliyor. LG sürekli bir yenilenme içerisinde.

2.Uygulama çeşitliliği
İşletim sistemi olarak Android sistemi kullanan marka, her yeni cihazla birlikte sisteminde bir üst seviyesini kullanıyor. Sistem içerisinde LG kullanıcıları için 150.000’den fazla uygulama bulunuyor.

3.Nova Display Ekran kalitesi
LG cihazlarında Nova Display denilen ekran sistemini kullanıyor. Bu sistem mobil ekranlar arasında en temiz ve en kolay okunan ekranları temsil ediyor. Ekran parlaklığı ve çözünürlüğünün yanında ilave olarak bu özellikler cihazlara bir farklılık katıyor. Nova Display bütün bunların yanında %50 daha az enerji tüketimini sağlıyor. Sahip olduğu yüksek ışık enerjisi ile renkler daha doğal, ekranlar çok daha temiz ve kolay okunabilirken, yarı yarıya düşük bir enerji kullanımı birçok kişi tarafından bilinmese de, kullanıcılarına fayda sağlıyor.

4.Gelişmiş internet özellikleri
Cihazlar Wi-Fi Direct özellikleri ile son derece hızlı ve temiz veri girişine imkan sunuyor. İnternet aracılığı ile veri alışverişinde veya bluetooth ile yapılan veri alışverişlerinde standart hizmetlerin 20 kat üzerinde bir kullanım avantajı sağlıyor.

5.Yuvarlak hatlı sevimli tasarımı
Cihazların tasarımı ise yuvarlak hatları seven herkes için harikalar yaratıyor. Sahip olduğu kıvrımlar cihazlara ayrı bir güzellik katıyor. Akıllı sadelik olarak nitelendirilen cihazlar tam olarak bu niteliği taşıyorlar. Sade ve şık olmayı başaran tasarımıyla göz dolduruyor.

6. Değişik uygulamaları
Cihazların en çok konuşulan özelliklerinden biri ise G-Key denilen içerik. Bu özellik sayesinde cihazlarda bulunan basit uygulamalar çok kolay birkaç hareketle aktif hale gelebiliyor. Menü içerisinde uygulamayı bulup tuşlarla aktif hale getirene kadar, çok basit birkaç hareketle uygulamalar işler hale geliyor. Örneğin fotoğraf çekmeyi çok seven ve bu özelliği sık kullanan akıllı telefon kullanıcıları için LG cihazlarda inanılmaz güzel bir özellik mevcut.

Cihazın kamera özelliğini bir tuşla açık konuma getirdikten sonra ekrana el salladığınızda cihaz bunu algılıyor ve fotoğraf çekiyor. Özellikle selfie uygulamalarında dokunmatik ekran vb. zorlukların hepsi bu basit uygulamalarla yok oluyor. Zaten cihazlar kamera kullanımı açısından oldukça ileri bir teknolojiye sahipler. Ön ve arka kamera uygulamaları ve ideal piksel uygulamaları muhteşem fotoğrafların yaratılması için oldukça yeterli.

Gelişmiş özellikleriyle cezbeden akıllı telefonlar dayanıklı oluşlarıyla da ön planda. Ancak güçlü yapıları ve üstün teknolojisi onların bozulmasına engel değil. Hayatınızın önemli bir parçası haline gelen akıllı telefonların bozulması halinde birçok işinizin yarım kalacağı bir gerçek. Bu durumda hızlı ve pratik bir şekilde sorunu giderecek bir servise ihtiyaç duyarsınız. Bu noktada size yardımcı olacak bir önerimiz var.

Cep telefonu tamiri servisi olan Cepfix’de mobil cihazınızı yerinizden kalkmadan tamir ettirebilirsiniz. Apple, LG, Samsung, HTC gibi birçok marka akıllı telefonda oluşabilecek sorunları gideren Cepfix’in en büyük özelliği ise telefonunuzu evinizden gelip alması. LG cep telefonunuzda bir sorun olduğunda LG cep telefonu tamiri için Cepfix.com’u tercih edebilirsiniz

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712