Blog
Kaçırmamanız gereken 5 ücretsiz iPhone oyunu

Kaçırmamanız gereken 5 ücretsiz iPhone oyunu

iOS 30 Mayıs 2016 01:30

İOS sistemlerdeki oyunlar, yükselen kaliteleriyle bizi her geçen gün şaşırtmaya devam ediyor. Sizin için şeçtiğimiz, oynamanız gerektiğini düşündüğümüz 5 oyunu derledik.

 

 

Hungry Shark World

Hungry%2BShark%2BWorld%2BTips%2Band%2BCheats.png

Hungry Shark World, Canavar bir köpekbalığı olup, denizden denize önünüze çıkan coğu şeyi yiyip, tehlikelereden kaçtığınız, adrenalini yüksek bir oyun. Kontrol ettiğiniz köpek balığı oyunun başında sadece küçük balıkları yiyebilen nisbeten zararsız bir balıkken, oyunun ilerisinde bir Büyük Beyaz Köpek Balığı hatta denizaltıları yiyebildiğiniz soyu tükenmiş canavar Megalodon bile olabiliyorsunuz. O kadar bağımlılık yaratan bir oyun ki parmaklarınız nasır tutana kadar oynayabilirsiniz

Clash Royale

clash-royale-opinioni-recensione-6.jpg?quality=65&strip=all&strip=all

Çoğumuzun bildiği hayli başarılı Clash of Clans oyununun geliştiricisi Supercell, Clash Royale oyununda da başarıyı yakalamış gözüküyor. Clash Royale, internet üzerinden karşılıklı oynanan bir multiplayer oyun. Amaç, karşı tarafın kulelerini yıkmak. Oyunda haritanın ekranın üstünde nehirin karşısındaki düşman kulelerini, sahip olduğumuz kartlarla yıkınca, maç kazanılmış oluyor. Elimizdeki bu kartları birer koz olarak düşünebiliriz. Her kartın değişik bir özeliği var. Kimi kart savaşa giden dev bir asker olabilirken kimi kart da doğrudan düşmana atılabilen ateş topu veya ok yağmuru olabiliyor. Yenilen savaşlar kartlarınızı daha güçlendirip gelişebilmeniz için kaynak sağlıyor.

Crossy Road

crossyroad_samecars[1]

Eski Atari oyunlarından Frogger’ı sevenler bu oyuna bayılacak. Hipster Whale’in ürettiği Crossy Road’ta amacımız, kahramanımızı karşıdan karşıya geçerken otoyol ve nehirlerdeki tehlikelerden kaçırarak gidebildiğimiz kadar uzağa gitmek. Kahramanımız ekrana dokununca ileriye, sağ sola sürdüğümüzde ise saga ve sola gidiyor. Karşımıza araba, kamyon, tren ve nehirler gibi türlü türlü engeller çıkıyor. Bu engelleri kahramanımızı sağ sol yaparak doğru zamanda ileriye geçerek aşabiliyoruz. Crossy Road oyununu bizim için özel yapan özelliği her oynanışında farklı bir deneyim sunması ve kendinin veya başkasının rekorunu geçme isteği uyandırması.

 

Kingdom Rush

kingdom-rush-19851.jpg

Kingdom Rush, tower defense diye adlandırılan olduça eğlenceli bir kule defansı oyunu. Amaç, haritanın bir kısmından belli bir yol ağından gelen düşmanların, haritadan çıkış noktasını geçmemesini saşlamak.  Bunu da yolların kenarındaki boş arazilere büyücü, okçu topçu veya piyade kulesi kurarak yapabilirsiniz. Öldürdüğünüz her düşman başına para kazanıyorsunuz ve bu para ile inşa ettiğiniz kuleleri geliştirebiliyorsunuz fakat kuleleri inşa ederken dikkat edin bazı düşmanların belli kulelere korumaları var.

Rayman Adventures

rayman-adventures-easter-2.jpg

Rayman Adventures; PC ve Playstation’da Assasin’s Creed, Far Cry gibi büyük yapımlara imza atmış oyun geliştiricisi Ubisoft’a ait bir oyun. Oyunda yuvarlanan yumurtaların peşinden maceradan maceraya koşturuyorsunuz. 

 

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712