Blog
iPhone cep telefonlarının 6 cazip özelliği

iPhone cep telefonlarının 6 cazip özelliği

İpuçları 21 Nisan 2016 23:45

iPhone cihaz kullanmak başlı başına bir tutkudur. Sektörün öncülerinden olan Apple markasının satışa çıkaracağı her ürün merakla beklenmektedir. Kullanıcılarının son derece memnun olduğu cihazlar, sektördeki birçok gelişimin de öncüsü olmaktadırlar. Ke...

 

iPhone cihaz kullanmak başlı başına bir tutkudur. Sektörün öncülerinden olan Apple markasının satışa çıkaracağı her ürün merakla beklenmektedir. Kullanıcılarının son derece memnun olduğu cihazlar, sektördeki birçok gelişimin de öncüsü olmaktadırlar. Kendine özel bir işletim sistemi kullanan Apple, bünyesindeki tüm cihazları birbirleri ile entegre olabilen bir yapıda sunmaktadır. Ve başka markalar bu yapı ile entegre olmakta güçlük çekerler. İşte iphone cihazların cazibesi de burada başlar.

Cihazların sahip olduğu genel özelikler kullanıcıları ileri derecede tatmin edebilmektedir. Birçok farklılığın ve gelişimin öncüsü olan iPhone’lar sahip oldukları özellikler ile bağımlılık yaratabilirler. Kullanım rahatlığı, ileri teknoloji, gelişmiş özellikler ve kullanım kalitesi cihazın her modelinde bulunmaktadır. İşte iPhone cihazların 6 cazip özelliği:

1.Retina HD Ekranı


İphone cihazların sahip olduğu genel özellerden biri retina ekranlardır. Başka hiçbir marka ve modelde bulunmayan bu özellik ekran kalitesini anlatmaktadır. Apple tarafından geliştirilen retina ekranlar normal bir insan gözünden daha fazla çözünürlüğe sahiptirler. Teknik anlamda ekran için bir değer belirtilmemiştir. Gelişmişlik boyutunu bu şekilde ifade etmek yeterli gelmektedir.

20160825121422_iphone%20cep%20telefonlar%C4%B1n%C4%B1n%206%20cazip%20%C3%B6zelli%C4%9Fi-iphone.jpg

2.Kendine Özgü Tasarımı


İphone cihazları efsane kılan bir diğer özellik ise cihaz şekil ve ebatlarıdır. Her modelde aynı tasarım üzerinde, ince dokunuşlar ve değişiklikler yapan firma, genel bakıştan hiçbir zaman vazgeçmemektedir. Diğer markalarda olduğu gibi sürekli farklılaşan, ilave kapak vb eklemelerle cihazı bir hayli değiştiren bir yapı iphone cihazlar için geçerli değildir. Tek tarz üzerinde yapılan sistematik düzenlemeler, markanın her kes tarafından bilinirliğini artırmaktadır.

3.Uzun Süreli Pil Ömrü


İphone cihazlar incecik yapıları içerisinde oldukça güçlü cihazlardır. Kamera pikselleri, ekran görüntü kaliteleri ve benzeri özellikleri hep en üst seviyelerdedir. Ve sahip olduğu incecik yapı ve güç, bir o kadar sağlam ve dayanıklı pillerle desteklenmektedir. Pil kalitesi birçok kullanıcının hassas olduğu bir konudur. İnternet kullanımı ve uygulamalar şarj sıkıntısı yarattığı için cihazın şarjı beklenmedik anlarda bitip kapanabilir. Ancak kullanılan cihaz özellikleri ile pilin birbiriyle doğru orantılı olması tercih edilme nedenlerindendir. Cihazlar genelde 8 saate kadar kesintisiz konuşma imkânı sunarken, hiç kullanılmadığı durumlarda 7 güne kadar şarj dayanma süresi bulunur.

4.Üstün Kamera Özellikleri


İphone cihazlarda kamera kullanımı ve özelliklerine son derece önem verilmiştir. Kamera özellikleri modele göre değişiklik göstermekte, ancak genel özellik bakımından her modelde oldukça tatmin edici durumdadır. Kullanım esnasında kulalıktan dahi yönetilebilen kameralar, kolaylık sağlamaktadır. Hızlı kamera özellikleri ile cihaz kilitliyken dahi çekim yapabilmek şansı verilmektedir.

5.Gelişmiş Wi-fi ve 3G teknolojisi


Cihazın internet kullanım imkânları da son derece gelişmiştir. Wİ-Fİ bağlantılarında, cihaz tarafından verilen kusursuz bağlantı imkânları başka markaların birçoğunun henüz erişemediği bir teknolojidir. Bu özellik markanın reklam çalışmalarında da sıklıkla kullanılmaktadır.

6.Navigasyon Özelliği


Cihazların sunmuş olduğu navigasyon özellikleri, son dönemlerin en gözde uygulamalarındandır. Dahili GPS ile verilen navigasyon hizmeti, Yöne ve yer bulmanız için size sunulmuş değerli bir fırsattır.

Üstün teknolojisi ve gelişmiş özellikleriyle akıllı telefonların yıldızı olan iPhone’lar ne kadar güçlü ve sağlam olsalar da onların da bozulma ihtimali var. iPhone’unuz bozulduğunda iPhone tamiriiçin onu emanet edebileceğiniz hızlı, pratik ve güvenilir bir servise ihtiyacınız olacaktır. Bu konuda bozulan akıllı telefonlarınıza hızlı ve etkili bir çözüm bulan Cepfix’i tercih edebilirsiniz. Yerinizden kalmadan cep telefonu tamiri hizmeti sunan Cepfix’de mobil cihazınızda oluşan her türlü soruna çözüm bulunmakta. Ayrıca telefonunuzu evinizden gelip alması, yedek telefon vermesi gibi avantajlı özellikleri var. iPhone ekran tamiri, Samsung tamiri ve daha birçok marka akıllı telefon tamiri için Cepfix.com sizi bekliyor.

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712