Blog
iPhone almak için 4 neden

iPhone almak için 4 neden

İpuçları 21 Nisan 2016 23:45

Apple şüphesiz ki teknoloji alanında sektörün devlerinden biri. Piyasaya sürdüğü her model olay olan firma peşinden milyonları sürüklüyor. Sahip olduğu genel özellikler ile birçok alanda liderliği elinde tutuyor. Üretimini telekomünikasyon alanında yap...

 

Apple şüphesiz ki teknoloji alanında sektörün devlerinden biri. Piyasaya sürdüğü her model olay olan firma peşinden milyonları sürüklüyor. Sahip olduğu genel özellikler ile birçok alanda liderliği elinde tutuyor. Üretimini telekomünikasyon alanında yapıyor olması, diğer firmalardan onu bir adım önde tutmakta. Yani üretimlerini, ürün çeşitliliğini tamamlamak için yapmıyor. Asıl işi olduğu için yapıyor. Cep telefonunun yanında televizyon veya fırın da üretmiyor. Bizim işimiz sadece bu diyor ve yaptığı işin hakkını sonuna kadar veriyor.

Kullanıcılara göre iPhone kullanmak her zaman bir ayrıcalık olarak görülmekte. Hatta bazen Apple markası kalitenin simgesi olarak da değerlendiriliyor. Neden iPhone kullanmamız gerektiği ile ilgili birçok belirleyici unsur bulunmakta. İşte neden iPhone almalıyız sorusuna verilebilecek 4 cevap;

Eşsiz tasarımı


iPhone telefonlar görünüm olarak oldukça tarz bir duruşa sahip. Özenle hazırlanmış ince ve şık tasarımı onu benzerlerinden ayırıyor. Renk tercihleri ile sahip olduğu o ağır havayı bozmayan İphone, gold ve metal renk seçenekleri ile de kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Birçok insanın iPhone tercih etmesinin altında hoş tasarımı yatıyor.

Uzun pil ömrü


Cep telefonlarında kullanılan uygulamalar ve özellikler arttıkça batarya kullanım süresi azalıyor. Gün içinde uzun süre cep telefonu uygulamaları ve interneti kullanmak şarjın çabuk bitmesine neden oluyor. Bu da birçok kişi için büyük bir dert olmakta. Cep telefonunu hayatının önemli bir parçası haline getiren kişiler için günün ortasında şarjın bitmesi birçok işini aksatabiliyor. Bunu giderebilmek için yedek batarya taşıyanlardan, powerbank ile çözüm arayanlara kadar birçok tablo ile karşılaşabiliyoruz. İphone ise bu konuda oldukça iddialı. Kullanıcılarına küçük bir batarya ile en uzun pil ömrünü sağlaması onu bu anlamda tercih edilebilir kılıyor. Yoğun telefon kullanımınız varsa ve gün ortasında pil derdine düşmek istemiyorsanız, İphone tam da size göre.

20160824124103_iphone%20cep%20telefonlar%C4%B1n%C4%B1n%20cazip%20%C3%B6zellikleri.jpg

Retina HD ekranı


Son dönemlerde ortalıkta retina ekran diye bir söylem dolaşmakta. Özellikle yeni bir telefon almayı düşünüyor ve bu konuda araştırma içerisindeyseniz bu söylemle karşılaşabilirsiniz. Retina ekran halk anlatımı ile insan gözünden bile daha fazla bir çözünürlüğe sahip ekran demek. Yani ekran kalitesi açısından gelinilmiş son nokta. Ve bu özellik sadece Apple marka ürünlerde mevcut. Bu söylemi sadece iphone tanıtımı yapan bir yetkili satıcıdan duyacak olmanız ise iPhone tercih etmeniz için bir diğer neden.

4G ve Gelişmiş Wİ-Fİ teknolojisi


Eğer telefonlarınızda internet kullanımınız yoğunlukta ise ve yeni bir telefon alırken internet kullanımı sizin için belirleyici bir unsur ise bu durumda iPhone modelleri beklentinizi karşılayacaktır. Çünkü Wİ-Fİ ve 4G teknolojilerinin en iyi kullanıldığı cihazlar iPhonelar. Bu deneyimi en iyi şekilde yaşatan Apple, bu konuda ve diğer konularda sahip olduğu iddiasını, kendi internet sitesinden duyuruyor. İnternet sitesinde ‘ Neden Apple tercih etmelisiniz ‘ diye bir bölüm üzerinden tüm kullanıcılarına sesleniyor ve bu markanın farklılıklarını tüm dünya ile paylaşıyor.

Son derece gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken iPhone telefon modelleri, güçlü ve sağlam yapısıyla uzun ömürlü bir cihaz. Ancak her ne kadar dayanıklı olursa olsun, iyi kullanılmadığı takdirde bozulma ihtimali söz konusu. Bu sebeple akıllı telefon kullanıcısı olarak herhangi bir problemde telefonunuzu emanet edebileceğiniz bir servis bilmenizde yarar var. Cep telefonu tamirikonusunda yenilikçi ve pratik bir hizmet sunan Cepfix, bu konuda yardımcınız olabilir. Akıllı telefon tamiri servisi Cepfix, iPhone, Samsung, LG, Sony ve diğer birçok marka akıllı telefonlarda oluşabilecek sorunları gideriyor.

Telefonunuzu evinizden alıp onardıktan sonra geri teslim eden Cepfix ile evinizden çıkmadan cep telefonu tamir ettirme lüksünü yaşayabilirsiniz. iPhone cihazınızda oluşabilecek herhangi bir problemde iPhone tamiri için Cepfix’i tercih edebilirsiniz

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712