Blog
HTC cep telefonu almak için 7 neden

HTC cep telefonu almak için 7 neden

İpuçları 21 Nisan 2016 23:45

HTC markası, cep telefonları konusunda bir hayli iddialı. Yoğun rekabet ortamında ise oldukça güzel bir pazar payına sahip. Görsellik ve gerekli donanım bakımından kullanıcılarını tatmin eden HTC cep telefonları her geçen gün kullanıcı ağını genişletiyor.


HTC markası, cep telefonları konusunda bir hayli iddialı. Yoğun rekabet ortamında ise oldukça güzel bir pazar payına sahip. Görsellik ve gerekli donanım bakımından kullanıcılarını tatmin eden HTC cep telefonları her geçen gün kullanıcı ağını genişletiyor. Birkaç kez dünya çapında yılın telefonu seçilen HTC, sınıfının en yüksek kalitesinde cep telefonları üreterek bu ünvanı almaya hak kazandı. Bunların yanında sunmuş olduğu uygun fiyat politikası ise kalite ve uygun fiyatı bir arada isteyen herkesin dikkatini çekiyor. Siz de bir cep telefonu sahibi olmayı düşünüyor veya elinizdeki telefondan memnun değil ve değiştirme planları yapıyorsanız HTC cep telefonlarını incelemeden karar vermeyin. Sizlere yardımcı olabilecek birkaç bilgi de biz paylaşalım. İşte HTC cep telefonu almak için neden;

20160825125713_HTC%20almak%20i%C3%A7in%20nedenler-htc.jpg

1.Değişmeyen kalitesi


‘Yılın Telefonu’ ödülünü alan HTC markası, her modelinde, o sınıfın en kaliteli ürünlerini üretmektedir.

2.Gelişmiş alt yapısı


HTC cep telefonları video kaydetmeyi, fotoğraf çekmeyi, müzik dinlemeyi ve tüm bu zevklerini her an online kalarak paylaşmayı bir yaşam biçimi haline getirenler için gerekli tüm altyapıya sahip ideal telefonlardır.

3.Üstün kamera teknolojisi


HTC cep telefonlarında bulunan ön ve arka kameralar düşük ışıkta selfie çekme özelliğine sahip yeni bir teknoloji ile çalışmaktadırlar. Çift ışıklı arka kameralar ve ön kameralar sınıfına göre en yüksek piksellerle çekim yapmaktadırlar. Aynı zamanda kameralar, çizikleri önlemek için safir bir cam ile kaplıdır. Böylelikle kamera odak noktalarında ve kamera camlarında yaşanabilecek her türlü olumsuzluk önceden engellenmiştir.

4.Kişiye özel temalar


Cep telefonlarının sunmuş olduğu temalar tamamen kişiliğinize bağlı seçimler yapabilmenizi ve böylelikle HTC cep telefonunuzun kişiliğinizi yansıtmasını sağlıyor. Yazı ve simgelerden oluşabilen temalar, birçok akıllı telefonda bu denli özelleştirilemiyor.

5.Yuvarlak hatlı eşsiz tasarımı


Sahip olduğu tasarımlarla, köşeli hatlardan çok daha yuvarlak hatlarla kendini gösteren HTC cep telefonları, bu tür seçim yapan kullanıcılar için ön sıralarda yer alıyor.

6.Müzik uygulamaları


HTC cep telefonlar müzik severler için özel bazı sistemlere sahip. İşletim sistemine uygun ve kolaylıkla cihazınıza indirebileceğiniz binlerce müzik uygulaması barındırıyor. Bununla kalmayıp, sahip olduğu hoparlör düzeneği ile diğer akıllı telefonlara ciddi bir fark atıyor. Uygulamalar sayesinde tüm akıllı telefonlar müzik programlarına sahip ancak bu müzikleri kaliteli bir şekilde dinlemedikten sonra uygulamaların pek de bir önemi kalmıyor. Bu nedenle HTC cep telefonları özel bir donanıma sahip. Ve en güzel uygulamaları, en kaliteli ses sistemi ile buluşturuyorlar.

7.Uzun süreli pil ömrü


Artık kullanıcılar telefon alırken cihazın bataryası ile yakından ilgileniyorlar. Cihazın batarya süreleri oldukça önemli. Kullanım yoğunluğu ve renkli uygulamalar nedeni ile gün içinde oldukça şarj sıkıntısı yaşanıyor. Bu nedenle cihaz alırken, başta alacağınız cihazın pil ömürlerini bilmek ve ona göre seçim yapmak gerek. HTC cep telefonlarında aktif kullanım durumunda batarya ömrü ortalama 1200 dakika olarak veriliyor. Yani yaklaşık 20 saat ki, bu rakamlar birçok akıllı telefon için hayal dahi edilemiyor.

Gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken akıllı telefonları gün boyu elimizden düşürmüyoruz. Hal böyle olunca yanlış kullanım sonucu veya bir anlık düşmeyle telefonunuzda ufak tefek hasarlar oluşabiliyor. Bu durumda telaşlanmak yerine, güvenilir bir akıllı telefon tamiri servisine başvurmak gerekiyor. Mobil cihazınız bozulduğunda sorunu giderecek iyi bir servis arıyorsanız, Cepfix’i tercih edebilirsiniz. Yeni nesil cep telefonu tamiri servisi olan Cepfix, HTC, Samsung, Apple, LG gibi birçok markanın akıllı telefon modellerinde oluşan arızaları gideriyor. HTC cep telefonu tamiriveya Samsung tamiri için uzman bir teknik servis arıyorsanız Cepfix’i tercih edebilirsiniz.

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712