Blog
Faydalı 5 iPhone uygulaması

Faydalı 5 iPhone uygulaması

iOS 21 Nisan 2016 23:45

Akıllı telefonlarda farklı işletim sistemi ile çalışan modeller, yeni ve birbirinden faydalı uygulamalara sahip olabilmek ve kullanıcılarına en güzellerini sunabilmek adına adeta savaşıyorlar. Firmaların en büyük amacı sundukları özel uygulamalarla bir...

Akıllı telefonlarda farklı işletim sistemi ile çalışan modeller, yeni ve birbirinden faydalı uygulamalara sahip olabilmek ve kullanıcılarına en güzellerini sunabilmek adına adeta savaşıyorlar. Firmaların en büyük amacı sundukları özel uygulamalarla bir adım önde olarak daha çok tercih edilmek. iPhone cep telefonları android sistemlerden farklı bir sistem ile çalıştığından, her uygulamaya uyumlu olmuyor. Aynı zamanda kendi sistemi için tasarlanan uygulamalar başka cihazlarda çalışmıyor. İşte size iPhone cep telefonlarında kullanılabilen, birbirinden eğlenceli ve faydalı beş uygulama;

Swype

Dokunmatik ekranlı cep telefonlarında klavye kullanımı bir hayli zor. Ekran küçük olduğundan ve klavye ekranın bir bölümünde yer aldığından, klavye içerisindeki her bir harfe düşen alan oldukça dar. Rahat kullanım için özenle dizayn edilen klavyelerde, ekran hassaslığı da kolay klavye kullanımını sağlıyor. Ancak daha hızlı ve hatasız olmak istiyorsanız swype klavye tam size göre. Yüklediğiniz bu özel klavye uygulaması ile klavyede tuşlara tek tek basmanız gerekmiyor. Yazmak istediğiniz kelime için harflerin üzerinde elinizi kaldırmadan sürüklemeniz yeterli oluyor. Bu uygulama size istediğiniz ölçüde bir hız kazandırıyor.

Elevate

Bu uygulama beyin egzersizleri yapabileceğiniz eğlenceli ve oldukça basit bir uygulama. Elevate, kullanıcıların dikkat toplama becerilerini, konuşma ve benzeri fonksiyonlarını geliştirebilmelerine katkı sağlıyor.  Uygulamayı yüklediğinizde sizin adınıza açılan hesapta puanlarınız kayıt ediliyor ve yaşadığınız gelişmeleri gözlemleyebiliyorsunuz.

20160825131746_faydal%C4%B1%205%20iphone%20app-elevate.png

iPhonu’mu Bul

Adından da anlaşılacağı gibi bu uygulama sadece iPhone cihazlar için geçerli bir uygulama. Kaybolan veya bir türlü bulamadığınız iPhone cihazınızın bulunmasına yönelik oluşturulan harika bir uygulamadır. Tek yapmanız gereken bu ücretsiz uygulamayı yükleyip açmak ve iCloud için kullandığınız kimliğinizle giriş yapmak. Cihazınızı bulamadığınızda başka bir iPhone cihazdan bilgilerinizle giriş yaparak cihazınızın yerini haritada görebilir, cihazınızı kilitleyebilir veya tüm verilerinizi silebilirsiniz. Kayıp modunda ise cihazınızın ekranına bir mesaj bırakarak bulan kişilerin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

itunes U

Sadece apple kullanıcılarının erişebileceği oldukça kapsamlı bir eğitim programıdır. Önde gelen üniversitelerin ve tüm okulların ders notlarını içinde barındıran bu uygulama dünyanın en büyük ücretsiz eğitim uygulamasıdır. Okuduğunuz bölüm ne olursa olsun, kendi bölüm derslerinize girebilir, tartışmalara katılabilir, sorular sorabilirsiniz. Tüm ders notlarına ve bu uygulamalara ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

20160825132138_faydal%C4%B1%205%20iphone%20app-iTunes%20U.png

Konuş ve Çevir

Bu uygulama en hızlı çalışan çeviri uygulamalarından birisidir. Hızlı olmasının nedeni ise ses yoluyla da çalışıyor olmasıdır. Dünyanın neresinde olursanız olun, 42 dilde konuştuğunuzda bu uygulama size sesli olarak yanıt verecektir. Tam 100 dilde ise yazılı olarak çeviri imkanı sunan uygulama metinden metine, metinden konuşmaya ve konuşmadan konuşmaya olarak üç farklı şekilde çalışmaktadır. Her zaman yanınızda olan bu uygulama ile artık dil engeline son verebilirsiniz.

iPhone’unuzda herhangi bir problem olmadığı takdirde bu uygulamaları kolayca kullanabilirsiniz. Ancak internete bağlanma sorunu, uygulamayı indirememe, butonun çalışmaması gibi durumlarda uygulamaları kullanmanız güçleşir. Bu noktada güvenilir bir cep telefonu tamiri servisiimdadınıza koşar. Bozulan akıllı telefonlarınız için kaliteli ve hızlı bir servis olan Cepfix’de Apple, Samsung, HTC, Sony gibi birçok marka akıllı telefonun tamirini kolayca gerçekleştirebilir, tamir süresinde Cepfix’in sunduğu yedek telefonu kullanabilirsiniz. iPhone ekran tamiri, Samsung tamiri ve daha birçok akıllı telefon tamiri için Cepfix.com sizi bekliyor.

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712