Blog
En iyi 7 instagram uygulaması

En iyi 7 instagram uygulaması

İpuçları 21 Nisan 2016 23:45

Instagram kullanıcısıysanız, görsellik sizin için oldukça önemlidir. Instagram’da fotoğraflarınızın daha çok ilgi görüp takipçilerinizi arttırmak niyetindeyseniz, işinize yarayacak bu 6 uygulamayla tanışın.

Instagram kullanıcısıysanız, görsellik sizin için oldukça önemlidir. Instagram’da fotoğraflarınızın daha çok ilgi görüp takipçilerinizi arttırmak niyetindeyseniz, işinize yarayacak bu 6 uygulamayla tanışın.

1. Framatic


Herkesin yaptığı ikili üçlü kolajlardan yapmak istiyorsanız, Framatic tam size göre. Sayısız kolaj kombinasyonu ile dilediğiniz fotoğrafı bir araya getirebilirsiniz.

2. Squaready


Instagram kullanıcılarının kare format dışındaki fotoğrafları nasıl yaptığını merak ediyorsanız, squaready ile tanışmalısınız. Bu uygulama ile fotoğraflarınızı istediğiniz forma dönüştürüp kenarlarını kırpabilirsiniz. Ayrıca düzenlediğiniz fotoğrafları direk Instagram’da açabilme şansınız var.

20160824151830_piclab%20en%20iyi%207%20instagram%20uygulamas%C4%B1.jpg

3.PicLab


En sevilen uygulamalardan biri olan PicLab ile fotoğrafa hem yazı yazabiliyor, hem de çeşitli filtreler ve maskeler ekleyebiliyorsunuz. Fotoğraf üzerinde renk ışık ve konstrast ayarları yapmanıza da imkan tanıyan PicLab’da fotoğrafı yayınlamadan önce ihtiyaç duyabileceğiniz birçok düzenlemeyi yapabiliyorsunuz.

4.İnstacard


Polaroid fotoğraf görünümünde birbirinden güzel temalara sahip uygulamada, seçtiğiniz fotoğraf karenin içine yerleşerek adeta bir polaroid fotoğraf görünümüne bürünüyor. İsterseniz şablonun çevresine yazı yazabiliyor veya kenarını etiketler ile süsleyebiliyorsunuz.

20160824152340_cymera%20en%20iyi%207%20instagram%20uygulamas%C4%B1.jpg

5.Cymera


Bu uygulama en çok bayanların hoşuna gidecek cinsten. İçerdiği güzellik sekmesi sayesinde sıradan bir fotoğrafınızdan Sienna Miller yaratmanız mümkün. Basit ve küçük dokunuşlarla gözlerinizi büyütebilir, gülümsemenizi artırabilir, hatta yüzünüze makyaj bile yapabilirsiniz. Bunların yanı sıra çeşitli filtreler ve ışık ayarlamaları da bulunuyor. Daha ne olsun.

6.Pixlr-o-matic


Fotoğraflarınızda çerçeve kullanmayı seviyorsanız, bu uygulama tam size göre. Oldukça çeşitli çerçeve seçeneklerine sahip Pixlr-o-matic’de çerçevelerin her biri birer filtre değerinde.

7.Split Lens


Aynı fotoğrafta birden çok yerde varmış gibi görünen arkadaşınızın bunu nasıl yaptığını merak ediyorsanız, Split Lens ile tanışmalısınız. Mucizevi bir görüntü sunan Split Lens ile oldukça eğlenceli fotoğraflar yaratabilirsiniz.

 
 
 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712