Blog
En iyi 10 Android oyunu

En iyi 10 Android oyunu

Duyurular 21 Nisan 2016 23:45

Günlük yaşantımızın vazgeçilmez parçası haline gelen akıllı telefonlarımız, iletişim kurmanın yanı sıra sıkıldığımız anlarda keyifli vakit geçirmek için oyun oynadığımız cihazlar haline geldi. Boş zamanlarımızda birçoğumuz telefonumuzu elimize alıp çeş...

20160825111249_en%20iyi%2010%20android%20oyun-modern%20combat.png

Günlük yaşantımızın vazgeçilmez parçası haline gelen akıllı telefonlarımız, iletişim kurmanın yanı sıra sıkıldığımız anlarda keyifli vakit geçirmek için oyun oynadığımız cihazlar haline geldi. Boş zamanlarımızda birçoğumuz telefonumuzu elimize alıp çeşitli oyunlar oynuyoruz. Android için güzel ve farklı oyunlar arayanlara Google Play Store’da yer alan en popüler oyunları bir araya getirdik.

Modern Combat 5: Blackout


Modern Combat’ın en yeni oyunu Modern Combat 5, Android’in en başarılı FPS oyun serilerinden biri. Üstün grafikleri ve güçlü oyun performansıyla harika bir oyun olduğunu söylemek mümkün. Tek ve birden fazla oyuncuyla oynayabileceğiniz yapımda, inanılmaz çarpışmalara girip düzenlenen etkinliklerde mükemmel ödüller kazanabilirsiniz. 4 farklı kişiselleştirilebilir sınıfa sahip oyunda dünyanın birçok ülkesinden katılan yüzlerce oyuncu ile iletişim kurabilirsiniz.

Doodle God


Boş zamanlarınızı değerlendirmek için güzel bir oyun arıyorsanız, Doodle God iyi bir seçim olabilir. Oyunda toz, su, ateş, taş ve benzeri birkaç ilkel materyali birleştirip onlarla farklı eşyalar yapmayı deniyorsunuz. Çeşitli materyallerin bulunduğu bu kapsamlı oyunda yaratıcılığınızı kullanmanıza da fırsat tanıyor.

Anomaly Warzone Earth HD


Anomaly Warzone Earth oyununun Android versiyonu olan oyunda amaç kaynaklarını kullanarak savunma yapmak. Etap geçtikçe kaynaklar ve silahlar artıyor ve yeni düşmanlarla savaşıyorsunuz.

Card Wars – Adventure Time


Popüler bir çizgi filmde oynanan bir oyundan esinlenerek tasarlanan bu mobil oyun, adından anlaşılacağı üzere kartlarla oynanıyor.Oyunda ilk olarak sadece Finn oluyorsunuz sonrasında Adventure Time dünyasında yer alan herkesle oynayabilirsiniz. Oyunda amacınız elinizdeki kartlara göre yer şekillerini seçmek. Ayrıca kutu açma imkanı yakalayarak farklı çeşit kartlar elde edebiliyorsunuz. Bu oyun ile hoş vakit geçirebilirsiniz.

20160825111528_en%20iyi%2010%20android%20oyun-angry%20birds%20go.jpg

Angry Birds Go!


Angry Birds serisinin diğer oyunlarına nazaran daha farklı bir tarzda olan Angry Birds Go, serinin ilk 3 boyutlu grafiklere sahip yarış oyunu. Birbirinden farklı kızgın kuşlarla yarışabileceğiniz oyunda, çeşitli akrobatik hareketlerle ve sahip olduğunuz üstün güçlerle yarışlarda birinci olarak pistlerdeki kabiliyetinizi gösterebilirsiniz.
Her karakterin kendine has özel güçleri olan oyunda, farklı oyun modları bulunuyor. Renkli grafikleri kadar ücretsiz olmasıyla da oyuncuların tercih ettiği oyunlar arasında yer alıyor.

Minecraft PE


Android oyunları denilince akla ilk gelenlerden biri Minecraft – Pocket Edition. Mojang firması tarafından geliştirilen oyunda, dilediğinizi inşa ederek kendi dünyanızı yaratabiliyorsunuz. Farklı blokları istediğiniz yere koyarak hayal gücünüzü gösterebilirsiniz. Bu oyun android cihazların yanı sıra bilgisayarlarda da oynanabiliyor.
Oyunda iki ayrı mod var. Birisi “Creative Mod” diğeri de “Survival Mod”. Creative seçeneğinde dilediğiniz kadar kaynağınız bulunuyor. Ayrıca uçarak işlerinizi daha hızlı ve kolay halledebiliyorsunuz. Bu mod daha çok yaratıcılığını konuşturmak isteyenler için.

Survival modun ise koşulları daha zorlu. Bu modda sınırlı malzemelerle çalışabiliyorsunuz. Ayrıca gece savaşıp veya saklanmanız amacıyla çeşitli yaratıklar ortaya çıkıyor.

Bu oyunu sadece arkadaşlarınızla oynamak istiyorsanız Bluetooth aracılığı ile ya da aynı Wi-Fi ağına bağlanarak istediğiniz arkadaşınızla oynayabilirsiniz. Android oyunlar arasında en sık oynanan oyunlardan biri olan Minecraft PE ile kendi dünyanızı kurarken keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

İnanılmaz Örümcek Adam 2


Örümcek adam dünyasında bulunan tüm kötü adamları bünyesinde barındıran oyun , yalnızca vakit geçirmek için değil, değişik hikayesi ile oynamaktan zevk alacağınız oyunlardan biri. Bu oyunu oynarken kendinizi tam bir süper kahraman gibi hissedebilirsiniz. Oyunda çok fazla kıyafet seçeneği bulunuyor, marketten kıyafetinizi değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca oyunun Türkçe dil desteği sunması da ayrı bir avantaj. Oyunu Google Play Store’dan satın alabilirsiniz.

20160825111628_en%20iyi%2010%20android%20oyun-atlantic%20fleet.jpg

Atlantic Fleet


Savaş oyunlarını seviyorsanız, Atlantic Fleet ilginizi çekebilir. Oyunda bir devlet seçip geminiz ile karşı devletin gemilerini, denizaltılarını ve benzeri şeyleri batırarak puan topluyorsunuz. Bu sayede daha güçlü gemiler satın almaya hak kazanıyorsunuz. Seviye ilerledikçe, oyun zorlaşıyor. Sonuna kadar gidebilmek bir hayli zor. Gemi ile simulasyon savaş oyunu size heyecan veriyorsa, androidin kaliteli oyunlarından biri olan Atlantic Fleet’i deneyebilirsiniz.

Asphalt 8: Airborne


Araba yarışlarını seviyorsanız, bu kategorideki en iyi mobil oyunlardan olan gelen Asphalt serisinin öne çıkan yapımı Asphalt 8 tam size göre. Üstün performansa sahip 56 arabanın bulunduğu oyunda, Lamborghini, Ferrari gibi en iyi ve kaliteli arabalarla muhteşem bir yarış deneyimi yaşayabilirsiniz. Rampalardan uçup 360 derecelik atlayışlar yapabileceğiniz bu heyecan ve adrenalin dolu oyun, en iyi yarış oyunlarından biri.
Oyun, inanılmaz efektlerinin yanı sıra insanın içini ateşleyen müzikleriyle de temponuzu bir an olsun düşürmüyor. Venedik, İzlanda gibi 9 farklı gerçek pist sunan oyun grafikleriyle de adından söz ettiriyor. Şahane arabalar ve benzersiz grafiklerle dolu dizgin bir yarış keyfi için Asphalt 8: Airborne ile tanışın.

20160825111715_en%20iyi%2010%20android%20oyun-asphalt%208.jpg

Gangstar Vegas


Gangstar Vegas, android için hazırlanmış en iyi açık dünya oyunları arasında yer almakta. Bu oyunda Günahlar Şehri’ne doğru tehlikeli bir yolculuk sizi bekliyor. Vegas’da geçen oyunda kendinize ait bir çete kurarak Vegas’ı ele geçirmek için etkileyici bir savaşa giriyorsunuz. Bu doğrultuda dilediğinizi yapabilmenin yanı sıra belirli görevleri yerine getirmeniz gerekiyor.
9 kat büyütülmüş haritası ve üst düzey efektler sunan Havok fizik motoru ile serinin önceki oyunlarına göre daha gelişmiş bir yapım karşımızda. Canavar kamyonetler, arabalar, jetler givi çeşitli araçlarla oynayabilir, aynı zamanda güçlü silahları kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra kumarhane oyunlarını oynama fırsatınız da var.

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712