Blog
BioLite kamp ocağı ile doğada şarjsız kalmayın

BioLite kamp ocağı ile doğada şarjsız kalmayın

Duyurular 02 Mayıs 2016 15:30

BioLite CampStove ile kamp ateşi yakarken telefonunuzu şarj edebilirsiniz

Şu geçtiğimiz bahar aylarında çoğumuzun aklından geçen doğaya açılmak, kamp yapmak artık daha pratik. BioLite CampStove aslnda yakıtı çalı çırpı, kozalak olan küçük bir termoelektrik jeneratör. Haznesinde yaktığınız ocakta aynı zamanda çok verimli bir şekilde su kaynatıp yemek pişirebiliyorsunuz. BioLite CampStove’un USB çıkışı ile kamp alanında ihtiyacınız olacak elektiriği dilediğiniz şekilde ister LED ışık için, ister telefonunuzu şarj etmek için kullanabilirsiniz.

images?q=tbn:ANd9GcSjOZayyuc7XV-VG5SKWNPxdf0LhozZ_fhTRHV_ITAgahneAxaM

BioLite CampStove öyle bir dizayn edilmiş ki yakılan haznesinde termal enerjiden üretilen 5 Volt 2-4 Watt gücünde elektirik, aletin içindeki fanı çevirerek koyduğunuz yakıtın daha verimli yakılmasını sağlıyor. Bu sayede dakikalar içinde su kaynatıp yemek pişirebiliyorsunuz. BioLite CampStove’un öne çıkan özelliklerinden bir de fosil yakıt yakmayıp doğayı korumanıza olanak sağlamanız. Artık kampa giderken yanınıza aldığınız propan tüpleri unutun kullanacağınız yakıt doğada bedavaya bulduğunuz çalı çırpı ve kozalak.

BioLite firması ürettiği CampStove ocağı ile 10’dan fazla uluslaralarası ödül almış bulunuyor. Biz, Cepfix olarak bu ürünü hem doğaya saygılı olmasını hem de verimlilik konusunda yaptığı inovasyonu takdir ediyoruz. Bu kullanışlı teknolojik buluşu herkesin seveceğini umuyoruz. Amerika satış fiyatı 129 dolar BioLite CampStove  şimdiden pek çok kişinin işine yarayacağa benziyor.

Telefonunuzu CampStove ile şarj edemezseniz hiç üzülmeyin. Cihazınızın bataryasında veya şarj soketinde bir sorun varsa, bu durumda cep telefonunuzu yetkili bir servise götürmenizi öneririz. Pili şarj olmuyor veya şarj soketi kırık ise bir an önce servise götürüp bu sorunu çözmenizde fayda var. Kaliteli ve güvenilir bir akıllı telefon tamiri servisiolan Cepfix, pratik çözümleriyle size yardımcı olacak.

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712