Blog
17.000 Dolarlık akıllı telefon Solarin'in farkı nedir?

17.000 Dolarlık akıllı telefon Solarin'in farkı nedir?

Yeni Ürünler 07 Haziran 2016 20:15

Dünyanın en iyi özelliklere sahip telefonu, "Solarin"

Geçtiğimiz hafta Hollywood yıldızlarından Leonardo Di Caprio ve Tom Hardy’nin ön sıralarda bulunduğu, 17.000 Dolar fiyat biçilen Sirin-Labs firmasının Solarin akıllı telefonunun tanıtımı, mobil cihaz sektöründe bir hayli dikkat çekti. Peki, Solarin’in fiyatının bu kadar yüksek olmasını sağlayan özellikleri neler?

Solarin’in en çok öne çıkarılan özelliği, bilgi güvenliği için askeri teknoloji ile donatılmış olması. Kullandığı 256-Bit şifreleme, akıllı telefon piyasasında eşine rastlanılmamış ölçüde. Solarin’in sunduğu bu güvenlik önlemleri ile açılışına katılan Hollywood yıldızlarını hesba katarsak, firma bu fiyattaki bir telefonu, gizliliğine önem veren dünya çapında şöhret sahibi yıldızlara ve iş adamlarına satmak istiyor.

Firma yetkililerin açıklamasına göre Solarin’in WiFi hızı, piyasadaki akıllı telefonlardan on kat kadar daha yüksek. Şirketin vaad ettiği özellikler bununlarla da sınırlı değil. Solarin’in en iyi ekran, en iyi gündüz kamerası, en güçlu hoperlör ve en fazla 4G LTE hattına sahip olduğu idda ediliyor.

5.5 inç 2K ekrana sahip Solarin, lazer oto-focus'lu 23.8 megapiksellik kamerası ile çok iyi görüntü kalitesi sağlıyor. Ayrıca, sahip olduğu üç adet bas hoperlörü ile 90 desibele kadar ses çıkarabiliyor.

Bizce Solarin, sahip olduğu özelliklerle “dünyanın en iyi telefonu” sıfatını taşısa da, üzerindeki 17.000 dolarlık etiket ile alıcısına ulaşmakta epey zorluk çekecek. 

 
Çağrı Merkezi 0850 532 0712